Alfa Stålentreprise AS leverer fasader og fasadeplater av høy kvalitet til bygg i alle størrelser. Vi tilbyr sandwich-paneler og korrigerte veggplater i alle farger og fasonger, slik at du kan få en fasade som passer perfekt til ditt bygg.

Våre fasadeplater er laget av materialer av høy kvalitet, og er spesielt godt egnet for industri- og kommersielle bygg. Sandwich-panelene våre er også ideelle for boliger og offentlige bygg, ettersom de er energieffektive og gir god isolasjon. Korrigerte veggplater er lettere enn sandwich-paneler, og er derfor en god løsning for bygg med høye belastninger.

Når du velger Alfa Stålentreprise som leverandør, kan du være trygg på at du får en pålitelig og profesjonell partner. Vårt dyktige team har lang erfaring innen fasade og fasadeplater. Vi jobber tett sammen med kundene våre for å sikre at alle ønsker og behov blir oppfylt.

Vi i Alfa Stålentreprise ønsker å være en solid og pålitelig leverandør av fasade og fasadeplater. Dersom du trenger hjelp med å velge riktig fasadeplater til ditt bygg, må du gjerne kontakte oss for å diskutere mulighetene.