Bildet viser bygget til Beyonder, der ALFA Stålentreprise AS har levert fasadeplater til.

Beyonder har nylig fått fullført et imponerende nybygg på Forus, som stod ferdig i sommer. Oppdraget vårt var å montere ekstra lande fasadeplater på nybygget. Dette prosjektet var utfordrende, men takket være vår erfaring og dedikerte team fullførte vi oppgaven fra Vest Entreprenør med suksess.

En av de største utfordringene vi stod overfor var monteringen av 15,4 meter lange stående sandwichelementer i steinull på 200 mm. Vi har investert i en spesialtilpasset vakuumpumpe, og vi fikk derfor håndtere elementene på en effektiv og sikker måte. Dermed fikk vi fullføre monteringen uten problemer.

Denne erfaringen og investeringen i utstyr har gjort oss enda bedre rustet for lignende oppdrag i fremtiden. Vi ønsker å takke Vest Entreprenør for samarbeidet og for muligheten til å vise vår kompetanse. Du kan lese mer om Vest Entreprenør på deres egen hjemmeside på linken her. Dette nybygget på Forus er et bevis på vår evne til å håndtere utfordringer og levere resultater av høy kvalitet.

Bilder av Beyonder sine fasadeplater


Kontakt oss for oppdrag

Vi i ALFA Stålentreprise inviterer deg til å ta kontakt dersom du har et lignende oppdrag. Vi tilbyr en rekke tjenester innen stålbygg, stålkonstruksjoner, industritrapp, fasade og fasadeplater, tak og takplater, samt rekkverk.

Vårt team har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å håndtere de mest utfordrende prosjektene, og vi er alltid klare for å levere arbeid av høy kvalitet. ALFA Stålentreprise AS har også en bred portefølje av utstyr og verktøy, inkludert vår spesialtilpasset vakuumpumpe, som gjør at vi er godt rustet til å håndtere de mest krevende oppgavene.

Vi setter alltid våre kunders behov først. Vi vil samarbeide tett sammen med deg for å sikre at prosjektet fullføres på tid, innenfor budsjettet og til høyest mulig standard. Vi jobber hardt for å gi deg den beste servicen og et resultat du kan være stolt av.

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste prosjekt og se hvordan vi kan hjelpe deg.

Similar Posts