ALFA Stålentreprise AS (org. nr.: 916 611 722) er en bedrift som tar personvern svært alvorlig. Vi forstår at informasjonen vår besøkende gir oss, er viktig og skal behandles med respekt og sikkerhet. Derfor har vi iverksatt flere tiltak for å sikre at personvernet til våre besøkende blir ivaretatt på best mulig måte.

Dette dokumentet gir deg informasjon om dine rettigheter i forbindelse med personopplysningene som samles inn av vårt nettsted. Her vil du finne generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, samt hva du har krav på når det gjelder innsamling av opplysninger om deg.

Vi i ALFA Stålentreprise AS tar personvern på alvor og sørger for å overholde alle gjeldende regler og bestemmelser. Vi ønsker å være åpne og transparente om hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har.

Du har rett til å få innsyn i personopplysningene som er lagret om deg, samt å be om at de blir endret eller slettet. Du kan også be om å få begrenset behandlingen av personopplysningene dine, eller motsette deg at de behandles i det hele tatt. Dersom du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du henvende deg til oss via kontaktinformasjonen som finnes nederst på siden.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om reglene for personvern eller hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du også kontakte oss i ALFA Stålentreprise AS gjennom kontaktinformasjonen som er tilgjengelig på bunnen av nettsiden. Vi vil gjerne hjelpe deg med å forstå dine rettigheter og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Bildet viser en telefon som ligger på et bord og skal visualisere personvern.

1. Behandling av personopplysninger

1.1 Personvern ved nettstatistikk

Når du besøker vår nettside, samler vi automatisk inn informasjon om besøket ditt ved hjelp av nettstatistikkverktøy. Dette inkluderer informasjon som nettlesertypene du bruker, operativsystemet ditt, og hvilke sider du besøker på vår nettside. Vi bruker denne informasjonen for å forstå hvordan våre besøkende bruker vår nettside, slik at vi kan forbedre opplevelsen for deg og andre besøkende. Informasjonen vi samler inn ved hjelp av nettstatistikk er anonym, og vi vil ikke kunne knytte den til deg som individ.

1.2 Personvern ved informasjonskapsler

Vi bruker også informasjonskapsler (cookies) på vår nettside for å forbedre opplevelsen din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker vår nettside. De gir oss informasjon om dine preferanser, slik at vi kan tilpasse innholdet på nettsiden vår for å gi deg en mer relevant opplevelse. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om hvordan du bruker vår nettside, slik at vi kan forbedre navigasjonen og funksjonaliteten. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke opplevelsen din på vår nettside.

1.3 Personvern ved jobbsøknad

Dersom du søker jobb hos oss, vil vi samle inn visse personopplysninger fra deg, som navn, kontaktinformasjon, og CV. Vi vil også samle inn informasjon som er relevant for stillingen du søker, som utdannings- og arbeidserfaring. Disse opplysningene vil vi kun bruke for å behandle jobbsøknaden din, og for å kunne vurdere om du er kvalifisert for stillingen. Vi lagrer informasjonen i samsvar med gjeldende lover.

1.4 Personvern ved forespørsel av tjenester

Når du kontakter oss for å be om informasjon om våre tjenester eller produkter, vil vi samle inn kontaktinformasjonen din, som navn og e-postadresse, for å kunne kommunisere med deg. Vi vil også samle inn informasjon som er relevant for å kunne svare på forespørselen din, slik som type tjeneste eller produkt du er interessert i. Vi vil kun behandle denne informasjonen for å kunne svare på forespørselen din og tilby deg relevant informasjon.

2. Personvern på e-post og telefon

Vi i ALFA Stålentreprise AS bruker telefon og e-post som en sentral del av vårt arbeid. Opplysninger fra telefon og e-post blir kun samlet og registrert for formålet det er ment for.

Hver enkelt ansatt har ansvaret for å fjerne meldinger som ikke lenger er relevante og rydde opp i e-postboksen sin. Når en ansatt slutter i selskapet, vil vi normalt slette e-postkontoen. Viktige e-poster vil vanligvis bli videresendt til kollegaer for å sikre at viktig informasjon ikke går tapt.

Du bør være klar over at sensitive personopplysninger aldri bør sendes via e-post. Vanlig e-post ikke er kryptert, derfor bør ikke fortrolige eller hemmelige opplysninger sendes via vanlig e-post. Vær nøye med hva slags informasjon som sendes via e-post, samt velge andre mer sikre metoder hvis det er nødvendig.

3. Personvern i sosiale medier

3.1 Facebook

ALFA Stålentreprise bruker Facebook for å kommunisere med kunder og potensielle kunder og ansatte, dele nyheter og oppdateringer om produkter og tjenester, og for å øke bevisstheten om merkevaren.

Man bør ikke legge ut sensitive personopplysninger på kommentarer eller ved delinger av innlegg fra Facebook-siden.

3.2 LinkedIn

ALFA Stålentreprise bruker LinkedIn for å kommunisere med kunder og potensielle kunder og ansatte, dele nyheter og oppdateringer om produkter og tjenester, og for å øke bevisstheten om merkevaren.

Man bør ikke legge ut sensitive personopplysninger på kommentarer eller ved delinger av innlegg fra LinkedIn-siden.

4. Rettigheter

Som person har du flere rettigheter når det gjelder personopplysninger som ligger på nettstedet. ALFA Stålentreprise AS bryr oss om ditt personvern og under kan du se rettighettigheter om dine personopplysninger.

  • Rett til informasjon. Personer har rett til å bli informert om hvordan nettstedet samler inn, bruker, deler og lagrer deres personopplysninger. Dette skal gjøres gjennom en personvernerklæring eller et liknende dokument.
  • Rett til tilgang. Du har rett til å få tilgang til dine egne personopplysninger som er lagret på nettstedet, og til å motta en kopi av disse opplysningene.
  • Rett til retting: Personer har rett til å korrigere eller oppdatere feilaktige eller utdaterte personopplysninger.
  • Rett til sletting. Du kan be om å få dine personopplysninger blir slettet, for eksempel hvis de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for.
  • Rett til begrensning av behandling. Personer har rett til å begrense hvordan nettstedet behandler deres personopplysninger, for eksempel ved å stoppe bruken av opplysningene til direktemarkedsføring.
  • Rett til dataportabilitet. Personer har rett til å motta deres personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format, og å overføre disse opplysningene til en annen behandlingsansvarlig.
  • Rett til å motsette seg automatisk behandling. Personer har rett til å motsette seg automatisert behandling av deres personopplysninger, inkludert profilering.
  • Rett til å klage. Personer har rett til å klage til en datatilsynsmyndighet dersom de mener at deres personvernrettigheter er krenket.

Du kan lære mer om dinne rettigheter og personvern på Datatilsynet sine sider.

5. Kontaktinformasjon

Vår e-post er: post@alfa-stal.no

ALFA Stålentreprise AS
Org.nr.: 916 611 722
Raglamyrvegen 15,
5536 Haugesund